Secrid

Dit nieuwe tijdperk vraagt om een nieuw soort portemonnee. Eén die zowel je kaarten en geld als je privacy beschermt: De Secrid wallet.

Waar munten en bankbiljetten eeuwenlang als betaalmiddel werden gebruikt, worden ze nu in rap tempo vervangen door high-tech betaalkaarten.

Geen buigen en breken meer.
Wanneer je op een traditionele portemonnee zit, buigen de plastic kaarten en worden deze broos, waardoor de kans op een breuk toeneemt. Met de Secrid die een aluminium kern heeft beschermen onze wallets je kaarten en blijven ze compact genoeg om in elke broekzak te passen.

RFID / NFC beschermd
De nieuwste generatie bankkaarten, creditcards en ID-kaarten zijn uitgerust met chips en antennes die draadloze communicatie mogelijk maken. Deze RFID (Radio-Frequency IDentification) of NFC (Near Field Communication) kaarten verhogen het gebruiksgemak, maar ook de risico’s. Ze kunnen vanaf een meter geactiveerd, gelezen en gekloond worden zonder dat je het doorhebt. Onze Cardprotector, het aluminium hart van onze portemonnees, beschermt je kaarten tegen deze ongewenste draadloze communicatie.

De Cardprotector is gelanceerd in 2009. In de jaren 90 hadden wij ons eigen ontwerpbureau genaamd Spirid. We merkten destijds dat de inhoud van onze broekzakken veranderde toen de eerste elektronische betaalsystemen in Nederland werden geïntroduceerd. In 1997, toen contant geld plaats maakte voor betaalkaarten, maakten wij onze eerste wallet: de Secrid Bodycard.

Go to Top