fbpx

Stojo wordt gerund door een kleine, hardwerkende groep mensen. Bij een gekomen door hun gezamenlijke passie de Stojo-missie. En ook om echt met plezier samen te werken. Respect en constant overleg stellen ons in staat snel te bewegen en dichtbij te blijven. We weten dat het cliché is om te zeggen dat we een familie zijn, maar dat is hoe we de mensen zien met wie we het grootste deel van onze dagen doorbrengen.

De Stojo- Missie
Als New Yorkers werken en wonen we onderweg. Wanneer je tijdens de spits door de metro navigeert – met of zonder kinderwagen – is het veel te makkelijker om voor het gemak van een wegwerpbeker te kiezen, boven doen wat goed is voor de planeet. Maar voor onze kinderen wisten we dat we die gewoonte moesten doorbreken! en het voor anderen gemakkelijker moesten maken om hetzelfde te doen.

Na drie jaar bedenken en ontwikkelen, werd de Stojo-beker geboren, waarmee het de eerste ultradraagbare, lekvrije herbruikbare beker ter wereld is. Nooit meer zou iemand moeten kiezen tussen doen wat gemakkelijk is en doen wat belangrijk is (tenminste als het gaat om koffie).

Titel

Ga naar de bovenkant