Een enkel persoon heeft zijn leven zodanig op orde dat ze in oktober al beginnen met cadeautjes kopen voor sinterklaas en kerst, voor de meeste mensen is het schrikken dat het al november is en ze nog maar een maand hebben om sinterklaascadeautjes te kopen. Voor de meeste mensen is de drukste (en leukste) tijd van het jaar aangebroken. Maar niet gestrest, bij KECK&LISA kunt u heel goed terecht voor ál uw cadeautjes voor écht iedereen:
kinderen, volwassenen… volgens mij bevat dat de gehele Nederlandse bevolking. Omdat geen twee volwassenen of kinderen hetzelfde zijn, zal ik u wat tips geven voor de wat specifieke medemens.

Zo hebben we voor uw stijlvolle tante die alleen maar Scandinavisch design koopt een prachtige peper&zout molen in diverse kleuren van CruchGrind.
Crushgrind kruidenmolen masala

Voor uw te romantische zus die het liefst dineert bij kaarslicht, hebben we diverse kaarshouders en voor uw hypersociale broer die altijd onderweg is en altijd vergeet te eten, hebben we hippe broodzakjes en broodwikkels.

Als u weer niet weet wat u voor uw vader moet kopen hebben wij ook zeker sokken, maar dan met net wat meer spice. Zo hebben we sokken in de vorm van sriracha en en witte wijn.
Socks hot sauce
Voor de kinderen die voor het slapen gaan nog veel te veel te vertellen hebben, hebben wij slaapklets, een leuk dagboek voor kleuters waarbij je je dagelijkse avonturen elke avond bijhoudt, zodat iedereen met een gerust hart kan gaan slapen. Voor kinderen die graag de hele dag buiten zijn en buiten spelen, hebben we een boekje over hutten bouwen. En voor de allerkleinste en nieuwste inwoners van Utrecht, hebben wij een domtorenknuffel voor een geslaagde eerste sinterklaasavond.
Als u hulp nodig heeft bij het bedenken voor een cadeautje voor uw specifieke medemens, kunt u altijd de winkel bellen, we denken graag met u mee:)
Als pakjesavond dan eindelijk voorbij is, is de adempauze kort, want binnen drie weken staan de kerstdagen alweer voor de deur. Ademen is dan maar iets voor in het nieuwe jaar.